Філія НТКУ «Полтавська регіональна дирекція «ЛТАВА»
Народний кухар

Кордон блю

Кордон блю

Згадаємо, як приготувати такий ситний і красивий сніданок від Тетяни Михайлець. Почнемо із  кордон блю.   Беремо курячу грудку, розрізаємо вздовж і півгодини маренуємо у кефірові. Натераємо сіллю та перцем. Зверху викладаємо свинно-гов’яжий фарш, потім твердий сир і шинку. Згортаємо грудку і закріплюємо дерев’яною шпажкою. А потім на розігрітій пательні підсмажуємо з обох боків до золотистої кірочки. На деко викладаємо фруктові гілочки. А зверху наше кордон блю. І запікаємо в духовці приблизно 30 хвилин. Подавати страву найкраще із овочами. Тетяна пропонує  їх нарізати у техніці карвінгу. Для цього знадобляться огірки, помідори та спеціальні інструменти.