Філія ПАТ «НСТУ» «Полтавська регіональна дирекція «ЛТАВА»

Азбука споживача: якість морозива

Азбука споживача: якість морозива

Щойно позначка на термометрах починає наближуватися до +30°С, одним з найпопулярніших продуктів стає давньокитайський королівський десерт – морозиво. Ці ласощі однаково полюбляють і дорослі, і діти. Та й споживчий ринок пропонує морозиво з добавками на будь-який смак – з ягодами, шоколадом, горіхами і  навіть печивом! Щоправда, корисність цього продукту залежить не від смакових якостей, а технології, згін з якою його виготовили. А чи знаєте ви, як грамотно обирати морозиво? Чи завжди висока ціна є запорукою високої якості морозива? Про це і не тільки йтиметься в програмі Олени Вахницької – «Азбука споживача»